Tipuri exotice de jocuri de noroc

 Jocurile standard de cazino sunt apreciate la nivel internațional, iar gusturile în ceea ce le privește sunt de la multe la foarte multe. Fiecare dintre noi apreciază o altă categorie de jocuri și este foarte normal acest lucru. Nu putem să jucăm sau să ne placă ceea ce place tuturor. Trebuie să avem o plăcere ascunsă. De cele mai multe ori, pasiunile ciudate pentru jocuri de noroc se identifică cel mai bine la persoanele care au curajul de a încerca și jocuri ieșite din comun. Și pentru că sigur te-am făcut curios de gusturile acestor persoane, avem și câteva exemple pentru tine.

Iată care sunt câteva tipuri de jocuri de noroc exotice, unice și cu un iz mai ciudat al modului în care te face să pariezi. La sfârșit, spune-ne care ți se pare mai atractiv.

Tic Tac Toe Poker

Tic Tac Toe este probabil unul dintre jocurile pe care nu vrei să le ratezi dacă ești un pasionat de Poker. Nu este chiar cea mai profesionistă variantă a jocului de Poker, dar este una dintre cele mai distractive pe care le poți încerca atunci când te joci alături de prietenii tăi. Tic Tac Toe poker este un joc nou ce poate fi găsit doar pe platforme online asemănătoare cu cele de la 888 casino. Modul de joc este unul destul de simplu, iar regulile sunt aproape inexistente motiv pentru care jocul este unul foarte ușor de abordat. Pentru că poate fi jucat numai în online, nu trebuie să fii atent la o strategie anume ci doar pe rezultatele fiecărei runde.

Așadar, fiecare jucător de la masa de Tic Tac Toe Poker începe runda cu o mână de cărți. De obicei, aceștia încep runda având fiecare câte două cărți în mână. Ceea ce se întâmplă apoi este un lucru care a oferit și numele acestui joc. Este timpul să creezi combinații câștigătoare de cărți aplicând un principiu de X și 0. Fiecare jucător are în față un panou de 3×3 căsuțe pe care le poate deschide. Iar cea mai bună mână de 5 cărți care este realizată din toate aceste cărți este apoi judecată de algoritmul jocului urmând a fi declarat câștigătorul.

Dreidel

Dreidel este un joc foarte popular în rândul comunităților de evrei, ba chiar a fost și lansat și jucat pentru prima dată între evrei. Nu este un joc foarte complicat, nu este un joc greu de înțeles. Principala recuzită necesară pentru acest joc nu sunt nici cărțile de joc, nici zarurile. Jucătorii trebuie doar să folosească un instrument care se învârte. Acesta are formă de pătrat, iar pe fiecare față a acestui pătrat sunt inscripționate simboluri. În funcție de simbolurile care pică la fiecare rotire, jucătorii trebuie să ia decizii diferite.

Simbolurile se numesc Nun, Hei, GImel și Shin. Pentru fiecare simbol, jucătorii pot pierde pariul, pot câștiga totul, pot câștiga doar jumătate sau pot doar să plaseze încă un pariu mărind potul. În cazul în care primești un simbol Nun, nu vei câștiga nimic. Dacă primești un simbol Hei, vei câștiga doar jumătate de pot. Dacă vei primi un simbol Gimel, vei primi întreg potul, iar dacă rezultatul va fi un simbol Shin, va trebui să mai adaugi un pariu în potul total.

Pachinko

Pachinko este un joc cu un nume foarte distractiv, un joc de origine asiatică, lansat de comunitatea de jucători japonezi. Este ca o combinație dintre un joc de pinball și un joc de bingo. Dintre caracteristicile de bingo, jocul a primit numai designul și modul de așezare al elementelor grafice din ecranul de joc. Jocul a fost lansat pentru prima dată în anul 1920, iar principiul de joc este mai simplu decât ai putea crede. Deși nu este un joc foarte simplu de înțeles la prima vedere, pentru că asiaticii sunt cei mai bun dezvoltatori de mini-games, regulile sunt extrem de simple.

Un număr de bile de metal sunt aruncate în joc. Cel care joacă are la dispoziție o manetă care îl ajută să arunce bilele cu o viteză diferite în joc. Scopul este să nimerești premii cât mai mari. Pentru că în Japonia, este ilegal să câștigi bani la aceste jocuri, cel mai probabil te vei bucura de câteva premii de care te poți bucura.

Pigeon Racing

 Cursele și evenimentele sportive sunt o pasiune pentru gambleri de foarte mulți ani. Și pentru că ne place să urmărim cât mai multe evenimente sportive, chiar și cursele de porumbei pot fi distractive într-o oarecare măsură. Ceea ce este special la aceste curse este că sunt pornite dintr-un loc unic pentru porumbei. Iar cei care găsesc cel mai repede drumul înapoi spre casă sunt câștigători.

Cine este câștigătorul? Cel care a obținut cel mai bun timp până când a ajuns la destinație. Distanțele ce trebuie parcurse pot ajunge chiar și la câteva mii de kilometri așa că îți poți imagina extazul mulțimii când primul porumbel apare la orizont. Pariurile pe astfel de curse sunt extrem de distractive și pline de energie.

Crab Racing

 Pentru că putem să rămânem în același repertoriu sportiv, trebuia să vă precizăm câteva detalii și despre cursele de crabi. Mai mult decât atât, aceste curse sunt cunoscute pentru faptul că sunt extrem de eficiente pentru bugetul pariorilor și pentru faptul că îi ajută să se distreze în perioadele dificile. Dacă vrei să participi la o astfel de cursă de crabi, va trebui să alegi unul dintre crabii participanți și să speri că ai fost suficient de inspirat. Numele crabilor este pus într-o găleată, iar toată lumea așteaptă startul.

Toți crabii sunt așezați în centrul unui cerc sub o găleată. Câștigătorul este crabul care va reuși să iasă primul din cercul din care a început cursa. Dacă acela a fost crabul tău, se pare că ai câștigat.

Concluzie

Ești și tu pregătit să încerci cele mai ciudate jocuri pe care le-ai jucat vreodată? Este șansa ta să schimbi repertoriul și să faci tot posibilul pentru a nu pierde principalul lucru din jocurile de noroc, distracția. Ce joc ți se pare foarte interesant?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *