Trăiește sănătos, o afacere de viitor – un nou proiect marca BJS!

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliului Județean Sălaj, prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, dă startul celui mai așteptat proiect al verii: Trăiește sănătos, o afacere de viitor, care va îmbina cartea și lectura cu pasiunea pentru un stil de viață sănătos!

„Am scris acest proiect din dorința de a le oferi tinerilor peste 12 ani o alternativă atractivă și sănătoasă de a-și petrece vacanța de vară”, a declarat Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene Sălaj. „Vom alterna sesiunile de informare, cu ieșirile în aer liber și vom avea discuții cu specialiști pe nutriție, sport și antreprenoriat. Le-am pregătit partcipanților și o surpriză: o vizită la Ferma Ecologică din Bădăcin, unde vor afla care sunt pașii pentru a deveni un antrenor de succes, chiar de la cei care au pus bazele acestei afaceri cu produse bio”, a adăugat managerul BJS.

Copiii care au împlinit deja 12 ani își pot rezerva un loc în cadrul proiectului Trăiește sănătos, o afacere de viitor, sunând la numărul de telefon 0260 632 007 până pe 30 iunie 2023. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

         Trăiește sănătos, o afacere de viitor este un proiect derulat de Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, printr-un proiect cu finanțare nerambursabilă al Consiliului Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *