Transport gratuit pentru elevi cu autobuzele Societății Transurbis

🚌Având în vedere prevederile Legii educației naționale nr. 1/2011 și a Hotărârii Consiliului Local al municipiului Zalău nr. 57/12.03.2021, elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care studiază în municipiul Zalău beneficiază gratuit de servicii publice de transport local în municipiul Zalău.

🪪Pentru a beneficia de gratuitatea serviciilor publice de transport local pentru anul scolar 2023 – 2024, elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat solicită centrelor de emitere a documentelor de transport, aparținând operatorului de transport public local S.C. Transurbis S.A. Zalău, eliberarea documentului de călătorie pentru transportul local de tipul Tichet/Titlu de călătorie elevi/Card, cu valabilitate lunară.

⤵️Documente necesare pentru emiterea titlului de călătorie pentru elevi din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat din municipiul Zalău:

⚪️I. La începutul fiecărui an școlar, pentru eliberarea/reactualizarea cardului lunar elev pentru elevii până la 14 ani sunt necesare următoarele documente:

– Certificat de naștere, copie; BI/CI al unuia dintre părinți, copie; carnet de elev vizat la zi de unitatea de învățământ, copie și original; adeverință de la unitatea de învățământ, după caz; cerere și declarație părinte/tutore privind acordul prelucrării datelor personale.

Pentru celelalte luni ale anului școlar, titlurile de călătorie ”card lunar elev” se prelungesc lunar pe baza solicitării elevului însoțită de carnetul de elev emis de unitatea de învățământ, vizat prin ștampila pentru anul în curs.

⚪️II.La începutul fiecărui an școlar, pentru eliberarea/reactualizarea cardului lunar elev pentru elevii peste 14 ani sunt necesare următoarele documente:

– BI/CI original și copie; carnet de elev vizat la zi de unitatea de învățământ; declarație privind acordul prelucrării datelor personale.

Pentru celelalte luni ale anului școlar, titlurile de călătorie “card lunar elev” se prelungesc lunar pe baza solicitării elevului însoțită de carnetul de elev emis de unitatea de învățământ, vizat prin ștampila pentru anul în curs.

⚪️III.Pentru Anteprescolari/Prescolari, pentru eliberarea/reactualizarea cardului lunar sunt necesare următoarele documente:

– Certificat de naștere, copie; BI/CI al unuia dintre părinți, copie; adeverință de la unitatea de învățământ(gradinita,camin), după caz; cerere și declarație părinte/tutore privind acordul prelucrării datelor personale

▪️Punctele de eliberare a abonamentelor/Cardului și Tichetului/Titlului lunar de călătorie sunt:

– Sediul S.C. Transurbis S.A. – Str. Fabricii nr. 30 A – Luni-Vineri între orele 07.00-13.30;

– Cartierul Brădet (Str. Gheorghe Doja) – Luni-Duminică între orele 06.00-23.00;

– Clădirea Transilvania (PiațaUnirii) – Luni-Vineri între orele 06.00-22.00, Sâmbătă între orele 07.00-15.00;

– Zona Uz Casnic (Str. Armoniei) – Luni-Vineri între orele 06.00-22.00, Sâmbătă între orele 07.00-15.00.

☑️Cardul poate fi reîncărcat/reactualizat și prin intermediul platformei de reîncărcare on-line de pe site-ul: www.tuz.ro., sectiunea: carduri & bilete – “reincarcare carduri”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *