Trei dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Trei dosare penale au întocmit poliţiştii din Sălaj, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Doi conducători auto au fost depistaţi fără permis de conducere şi unul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 12 martie a.c., ora 15.25, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Hida, au depistat pe Drumul Judeţean 191C, în localitatea Brebi, un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani, din comuna Mirșid.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeaşi zi, la ora 20.30, un bărbat, de 54 de ani, din comuna Fildu de Jos, a fost oprit în trafic de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău. Bărbatul conducea un autoturism pe Drumul Comunal 96, prin localitatea Zăuan Băi.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu (13 martie a.c., ora 18.25), poliţiştii din Şimleu Silvaniei au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe Drumul Naţional 1H, între localităţile Şimleu Silvaniei şi Pericei.

La volanul maşinii a fost identificat un bărbat, de 43 de ani, din Şimleu Silvaniei.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că şoferul avea permisul de conducere reţinut, în vederea suspendării, din data de 18 februarie a.c., pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *