Primăria Hereclean depune trei proiecte pe „Anghel Saligny” – asfaltare drumuri, canalizare și gaz

Primarul comunei Hereclean, Dobrai Francisc pregătește noi investiții și urmează să depună pe Programul „Anghel Saligny” trei mari proiecte: continuarea lucrărilor de asfaltare a străzilor în toată comuna și realizarea rețelei de canalizare pentru localitățile Dioșod și Guruslău. Al treilea proiect foarte important și care va fi depus tot pe Programul Anghel Saligny este introducerea rețelei de gaz în comună.

Localitățile Panic, Hereclean și Badon sunt cuprinse în proiectul Companiei de Apă prin care se va introduce rețeaua de canalizare. Proiectul este finanțat prin POIM din fonduri europene. Comuna Hereclean are rețea proprie de apă.

Primarul Dobrai Francisc ne-a declarat că: „Facem tot ce putem pentru a obține bani pentru proiecte și investiții noi. Am demarat deja procedurile de depunere a proiectelor pe Programul Anghel Saligny și urmărim cu interes și obținerea de fonduri europene. Toate aceste proiecte sunt pentru bunăstarea cetățenilor din comuna noastră și pentru a oferi un nivel de trai cât mai ridicat”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *