Trei șoferi sălăjeni au rămas fără permisele de conducere pentru viteză excesivă

Au rămas fără permis pentru 3 luni, pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, în localitate.

Sâmbătă, 29 aprilie a.c., la ora 11.20, pe D.N. 1 F, între localitățile Sălăjeni și Sărmășag, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 152 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 100 km/h.

Duminică, 30 aprilie a.c., la ora 10.44, pe D.N. 1 F, în localitatea sălăjeană Sărmășag, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 106 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

Luni, 1 mai a.c., la ora 16.21, pe drumul județean 108 A, în localitatea sălăjeană Românași, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 107 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

Conducătorii auto care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *