Ultimă oră! Un tânăr din Sălaj, implicat într-un accident rutier grav cu victime

ISU CLUJ Intervenție la un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele-Apahida.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe Centura Vâlcele Apahida. Două autospeciale cu modul de descarcerare au fost mobilizate la misiune. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 18:55, iar pompierii au găsit la fața locului trei autovehicule avariate, dintre care un autotren, o autoutilitară și un autoturism. Două femei, în vârstă de 49 și 44 de ani, au fost transportate la spital. De asemenea, un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost consultat de către echipajele medicale, fără a fi transportat la spital. Toate persoanele erau conștiente și cooperante.

Potrivit IPJ CLUJ În jurul orei 17.00, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN VOCE, la km 14+650m, în care au fost implicate 3 autoturisme, rezultând doar pagube materiale.

Coliziunea s-ar fi produs între cele 3 autoturisme care circulau pe direcția Vâlcele spre Apahida, conduse de un bărbat de 45 de ani, din județul Maramureș, un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca și un tânăr de 24 de ani, din județul Sălaj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *