Un bărbat arestat preventiv pentru că își bătea mama de 76 de ani

Bărbat reținut de polițiști și arestat de magistrați, după ce a încălcat ordinului de protecție provizoriu și și-a agresat și amenințat, în repetate rânduri, mama.

Joi, 10 august a.c., în jurul orei 20.03, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, un localnic de 47 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat fizic mama, o femeie de 76 de ani.

Polițiștii din Cehu Silvaniei s-au deplasat la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă și au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de cinci zile, prin care acesta era obligat să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de mama sa şi faţă de domiciliul acesteia, totodată fiind dispusă şi evacuarea acestuia din locuinţă.

De asemenea, vineri, 11 august a.c., în jurul orei 13.35, polițiștii din Cehu Silvaniei au fost din nou sesizați că bărbatul de 47 de ani se află la domiciliul mamei sale, pe care ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o fizic, încălcând astfel ordinul de protecție provizoriu emis cu o zi înainte.

Astfel, vineri, 11 august, în jurul orei 21.30, cel în cauză a fost reținut de polițiștii din Cehu Silvaniei, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Sâmbătă, 12 august a.c., polițiștii sălăjeni l-au prezentat pe acesta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Jibou, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Jibou a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului de 47 de ani, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe, amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *