Un grup de liceeni, în vizită la Spitalul Județean, de Ziua Mondială a Sănătății

🏥 Spitalul Județean de Urgență Zalău a organizat vineri, 7 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătății, o întâlnire cu liceenii membri ai Clubului Liderii Mileniului Trei, oferindu-le ocazia de a cunoaște mai bine sistemul medical și de a înțelege importanța îngrijirii pacienților.
🩺 Însoțiți de directorul medical dr. Alexandru Iliescu, tinerii au parcurs circuitul pacientului din Ambulatoriul de Specialitate până la internarea în secție și au aflat detalii despre unele proceduri medicale, după care s-au întâlnit cu managerul unității spitalicești, Rodica Albert, și cu președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.
📌 „Am avut bucuria de a mă întâlni cu un grup de elevi interesați de modul în care se desfășoară activitatea în Spitalul Județean și despre cum funcționează sistemul de sănătate. Inițiativa conducerii SJU Zalău este una lăudabilă, cu rol educativ și, totodată, importantă pentru consolidarea încrederii comunității în calitatea și siguranța serviciilor medicale. Întâlnirea mi-a oferit ocazia să le prezint tinerilor cele mai importante proiecte de investiții pe care administrația județeană le implementează la Spital, în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite pacienților. De asemenea, le-am vorbit despre preocupările pe care le am în calitate de președinte al Consiliului Județean, pentru ca SJU Zalău să fie atractiv pentru specialiști, să aibă o echipă medicală profesionistă, închegată, și să fie dotat cu echipamente și tehnologii de ultimă generație”, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *