Un hoț a fost arestat pentru un prejudiciu de 3500 lei

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Zalău, bănuit de comiterea a două infracţiuni de furt calificat și două de tentativă la infracțiunea de furt calificat a fost reţinut, în această după-amiază, de poliţiştii Biroului de Investigatii Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Zalău.

Din probatoriul administrat până în prezent, poliţiştii au stabilit că acesta, în perioada 22 ianuarie-14 februarie a.c., atât pe timp de zi cât și în timpul nopţii, ar fi pătruns într-o locuință unde a sustras un laptop, iar dintr-un autoturism ar fi luat mai multe bunuri (parfumuri, baterie externă pentru telefonul mobil, etc.).

Faptele au fost comise pe raza municipiului Zalău.

Prejudiciul cauzat în aceste fapte penale este aproximativ 3500 lei.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, cel în cauză a fost reţinut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Miercuri, 23 februarie a.c. va fi prezentat Parechetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *