Un medic tânăr de la Spitalul Județean Zalău, dat exemplu pentru profesionalism

M

Medicul pediatru Otto Haller de loc din Carei, județul Satu Mare, și care lucrează și în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, a fost dat drept exemplu de o mamă, care a rămas impresionată de profesionalismul și interesul manifestat.

Redăm mai jos întreaga mărturie:

“Calc foarte rar în Spitalul Județean Sălaj, însă, aseară am fost nevoită să merg la urgență cu unul dintre băieții mei.

Sinceră să fiu îmi era destul de groază având în vedere alte experiențe din trecut când am stat cu orele până să fim văzuți de medicul de gardă.

Bineînțeles ajunși la spital a fost efectuat triajul. A fost totul foarte rapid și la superlativ. Asistenta imi zice: Așteptați aici până vine medicul!

În gândul meu am zis: e clar. Pot să dorm liniștită. Însă, realitatea a fost alta. La scurt timp a apărut și medicul de gardă mai exact domnul doctor Otto Haller.

Am rămas extrem de impresionată de profesionalismul și interesul de care a dat dovadă. În orele pe care le-am petrecut în urgență, atât dânsul cât și asistenta veneau constant să vadă cum se simte copilul.

Modul în care s-a adresat și calmul pe care l-a avut, mi-a dat încredere, iar decizia pe care o va lua va fi cea mai bună pentru sănătatea copilului.

Mă bucur să știu că avem astfel de medici la Zalău, iar copiii noștri sunt tratați corect. Este un exemplu de cadru medical care merită să poarte halatul alb și stetoscopul!

Felicitări pentru respectarea jurământului depus în ceea ce privește exercitarea profesiei de medic.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *