Un ONG din Bobota construiește un complex de servicii social-comunitare

Un ONG non-guvernamental din Bobota, mai exact Asociația „Inimioare Fericite” a demarat un proiect social de amploare își propune să construiască un Complex de servicii social-comunitare ProCivitas în comuna Bobota.
Astăzi, 10 mai, asociația anunță că după patru ani de muncă, obținerea terenului și a avizelor, a pus piatra de temelie la prima casă din aces complex social care va avea 20 de locuri.
Piatra de temelie și sfințirea terenului unde se construiește complexul social-comunitar a fost făcută de către Starețul Mănăstirii de la Bobota, preotul Mina Pletosu.
Însă este nevoie în continuare de ajutor, de bani, de materiale de construcții, dar și de voluntari care să ajute la construirea complexului.
„După patru ani de muncă enormă si invizibilă în acte de intabulare, donare, alipire parcele, efectuare PUZ, obținere avize și autorizații, întocmire proiect, finalizare autorizație de construcție etc, am ajuns în sfârșit sa punem piatra de temelie la prima casă din Complexul de servicii social-comunitare ProCivitas, cu o capacitate de 20 de locuri!
Vă invităm să fiți alături de noi, cu donații în contul din prima poză și mențiunea „PROCIVITAS”, cu materiale de constructii si voluntariat la muncăsau fundraising, fiindcă fără sprijinul vostru, noi nu putem reuși, oricat suntem de bine intenționați.
Vă mulțumim!”, transmit reprezentanții Asociației „Inimioare Fericite” din Bobota. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *