Un pompier de 48 de ani de la ISU Sălaj a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Tragedie la ISU Sălaj. Gigi Balosin, un pompier de 48 de ani, tată a doi copii, s-a stins din viață după o luptă de o lună cu virusul SARS-CoV-2.

Boala a deputat cu forme ușoare la Gigi Balosin, însă după scurt timp a ajuns la Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, unde a avut nevoie de masca de oxigen timp de trei săptămâni.

Starea lui s-a agravat și medicii au luat decizia de a-l transfera pe 9 decembrie la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Cluj-Napoca.

Plămânii acestuia s-au distrus complet în urma bolii. Medicii nu l-au mai putut salva pe pompierul de 48 de ani, care a murit luni după-amiază, 13 decembrie.

„Cei care l-au cunoscut pe Gigi Balosin sunt șocați de decesul acestuia: “Nu imi vine sa cred!!..un om puternic, plin de viata, tanar, mereu cu o vorba buna pentru oricine ne-ai parasit pentru totdeauna. Ai fost ca un frate mai mare pentru mine si mereu mi-ai fost de ajutor cu orice. Balosin Gigi nu te voi uita niciodata… Dormi in pace prieten drag. Vei ramane mereu in inimile si gandurile noastre”, a scris un apropiat.

„Un apreciat pompier din Cehu Silvaniei s-a stins astăzi din viață la vârsta de 48 de ani, pe un pat de spital din Cluj-Napoca. Gigi Balosin s-a infectat cu coronavirus, însă își revenise zilele trecute. Acesta le-a spus tot timpul, cât se afla pe patul de spital, prietenilor săi, ca regreta faptul ca nu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Din păcate, pompierul a pierdut lupta cu viața, prietenii săi luându-și acum rămas bun de la acesta. Balosin Gigi a fost pompier la Garda Cehu-Silvaniei, iar în urmă cu 4 luni a ieșit la pensie”.

“Cu mare tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a colegului nostru BALOSIN GIGI, în vârstă de doar 49 de ani. Întregul personal al unității noastre împărtășește durerea pierderii și adresează sincere condoleanțe familiei în aceste momente foarte triste! A fost un om deosebit și un adevărat profesionist, un reper pentru colegi și un exemplu pentru cei mai tineri!! Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihnească în pace! Drum lin spre îngeri!”, a transmis şi ISU Smurd Sălaj.

Despre viața lui Gigi Balosin

Bărbatul era originar din Focșani și a urmat Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești din județul Prahova. După absolvire, acesta a fost repartizat în Sălaj, unde a urmat o carieră militară de excepție la Garda de Intervenție Cehu Silvaniei.

El s-a stabilit la Cehu Silvaniei, unde s-a însurat, având și doi copii: o fată de aproape 20 de ani și un băiat de 7 ani.

În două decenii de activitate, acesta a participat la sute de misiuni, ca pompier. În septembrie, după ce a împlinit 48 de ani, Gigi Balosin s-a pensionat cu gradul de plutonier adjutant șef (cel mai mare grad ca și subofițer).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.