Un șofer beat prins de polițiștii rutieri în Șimleu Silvaniei

Poliţiştii rutieri au acţionat la acest sfârşit de săptămână, la nivel judeţean, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi asigurarea respectării legislaţiei rutiere. Conducerea fără permis şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice au fost faptele constatate de poliţişti.

La data de 26 decembrie a.c., ora 00.39, poliţiştii din Şimleu Silvaniei au oprit, pentru control, pe strada Partizanilor, din localitate, o autoutilitară condusă de un tânăr de 31 de ani, din Şimleu.

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

O zi mai târziu (27 decembrie a.c. ora 00.50), poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului au depistat pe Drumul Comunal 67, prin localitatea Fildu de Mijloc, un autoturism condus de o tânără de 21 de ani, comuna Fildu de Jos.

Din verifică a reieşit că aceasta nu deţine permis de conducere.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor acestea vor fi înaintate unităţilor de parchet competente, cu propuneri legale.

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare, principalul obiectiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj fiind siguranţa traficului rutier şi prevenirea accidentelor grave de circulaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.