Un tânăr din Cizer oprit de Poliție cu focuri de armă și reținut 24 de ore în Arestul IPJ Sălaj

M

Joi, 30 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Sălaj au executat trei focuri de avertizare, în plan vertical, pentru prinderea unui șofer care a refuzat să oprească la semnalul acestora.

La ora 16:10, polițiștii rutieri, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Drumul Județean 108N, între localitățile Mesteacănu și Vânători, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, înmatriculat în județul Satu Mare.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, iar polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, care a virat pe o stradă lăturalnică, iar după aproximativ 50 de metri a abandonat autoturismul și a luat-o la fugă prin pădure.

Polițiștii au oprit și ei autospeciala și au alergat după șoferul fugar, iar pentru a-l determina să se oprească, au executat 3 focuri de armă în plan vertical.

Bărbatul nu s-a oprit și a reușit să se ascundă în vegetație.

Polițiștii au continuat investigațiile și au identificat conducătorul auto. Este vorba de un bărbat, de 33 de ani, din comuna Cizer, care nu posedă permis de conducere.

Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, faptă prevăzută de art.335 alin.2 din Codul penal.

Astăzi, 1 Iulie, în baza probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier au dispus reținerea, pentru 24 de ore,  a bărbatului de 33 de ani, din comuna Cizer.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, respectați normele legale, semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *