Un tânăr din Sălaj reținut de polițiștii Secției 1 Zalău

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunea de tâlhărie calificată, faptă comisă în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Sălățig.

În fapt, la data de 13 februarie a.c, ora 23:44, polițiștii au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuință împreună cu prietena sa, doi tineri au pătruns fără drept în casă și i-au cerut apelantului țigări, acesta refuzând pe motiv că nu are . Ulterior, prin violență, unul dintre cei doi l-a lovit pe apelant cu un scaun peste mână, apoi cu piciorul în zona feței, i-a sustras telefonul mobil și i l-a dat partenerului cu care a acționat, după care au părăsit imobilul.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate în scurt timp de la sesizare. Este vorba despre un adolescent de 17 ani și un tânăr de 21 de ani, ambii din județul Sălaj.

Telefonul a fost recuperat și restituit păgubitului.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, tânărul de 21 de ani a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar astazi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea luării unei măsuri preventive.

Politiștii continuă cercetările pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *