USR cere demisia ministrului de Interne, Cătălin Predoiu

Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, i-a cerut demisia ministrului de Interne, Cătălin Predoiu, și susține că acesta a „devenit cel mai bun ministru pentru traficanții de droguri” când a afirmat că lupta cu drogurile la adulți este pierdută, transmite Agerpres.ro.

Ionuț Moșteanu (USR) i-a cerut demisia lui Predoiu de la Interne

Liderul deputaților USR s-a arătat de părere că ministrul de Interne ar fi trebuit demis „în secunda doi” după ce a spus că lupta cu drogurile la adulți este pierdută.

„Aţi declarat că lupta cu drogurile e pierdută. Când aţi zis asta, aţi devenit cel mai bun ministru pentru traficanţii de droguri. În secunda doi ar fi trebuit să fiţi demis de premierul Ciolacu, însă Marcel Ciolacu nu are curaj (…). Merge şi aşa, zic ei. Ei bine, noi zicem că nu merge şi aşa. Nu mai vrem copii morţi şi poliţişti care protejează beizadele, nu mai vrem poliţişti care fac trafic de droguri şi sunt mână în mână cu traficanţii, nu mai vrem poliţişti blatişti care se uită după pescăruşi când traficanţii trec prin Portul Constanţa. Este o sfidare la adresa întregii ţări să admiţi că Poliţia română nu a capturat niciun gram de droguri în portul Constanţa timp de doi ani de zile”, a declarat Ionuț Moșteanu.

El susține că „niște șmecheri cu epoleți” le-au „legat șireturile” și lui Cătălin Predoiu, și predecesorului său de la Interne, Lucian Bode.

„Nişte şmecheri cu epoleţi v-au legat şireturile şi dumneavoastră şi colegului dumneavoastră, Lucian Bode, care a condus ministerul înainte. Fac ce vor, sunt stat în stat şi aproape că şi-au declarat independenţa. Probabil nu e simplu să faci ordine acolo când eşti prieten cu ei şi te cunoşti cu ei de multă vreme. Dacă nu puteţi, lăsaţi pe altul sau clipiţi şi vă salvăm noi din Parlament”, a adăugat liderul deputaților USR, citat de Agerpres.

Ionuț Moșteanu consideră că ministrul Predoiu este „doar un spectator la un film cu mari mafioți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *