USR Plus amenință că detonează coaliția pentru a-l apăra pe Vlad Voiculescu

Grupuri din USR amenință că vor pica Guvernul, dacă este demis Vlad Voiculescu, potrivit surselor politice, citate de Realitatea Plus. Paradoxal, liderii USR admit că ministrul Sănătății aduce un prejudiciu de imagine Guvernului, dar insistă totuși ca schimbarea, dacă se face, să vină din tabăra lor.

Luni, conducerea PNL va discută, cel mai probabil, în cadrul Biroului Politic Naţional, propunerea de demitere, în regim de urgență, a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Inițiatorul, vicepreședintele Ben Ori Ardelan, a făcut deja public demersul, iar alte voci liberale susțin ideea.

Pe de altă parte, potrivit surselor Realitatea Plus, liderii USR ar fi avut o ședință de urgență chiar în seara mutării pacieneților de la Foișor. Cu această ocazie, s-ar fi convenit că Vlad Voiculescu nu are cea mai bună comunicare publică, dar că trebuie susținut în continuare, iar o eventuală schimbare să se facă așa cum a anunțat premierul Florin Cîțu, la finalul unei perioade de 6 luni și în baza unei evaluări a activității fiecărui ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *