USR-PLUS cere Companiei de Apă să intervină la o avarie pe strada Andrei Șaguna din Zalău

Partidul lui Cioloș, filiala locala din Zalău a făcut o postare pe Facebook în semnalează o eventuală problemă a scurgerii de apă de pe strada Andrei Șaguna din oraș, unde având în vedere temperaturile scăzute se creează gheață pe carosabil și se pot întâmpla evenimente rutiere nedorite.

Solicitarea celor de la USR-PLUS Zalău ar trebui să se adreseze direct celor de la Compania de Apă Someș SA Zalău, administrează rețeaua de apă și canalizare a Zalăului și sunt cei care intervin atunci când sunt avarii.

„📢💦 Zălăuanii care locuiesc pe strada Andrei Șaguna raportează o scurgere de apă din canalizarea aflată în apropiere de intersecția cu strada Kossuth Lajos, deasupra Parcului Municipal.

‼️💧Scurgerea de apă se înregistrează de mai bine de o lună, dar, până acum, nicio autoritate nu s-a prezentat pentru a remedia defecțiunea apărută.

🚗❄️ Apa, care iese din canalizare, se scurge pe aproape toată strada Andrei Șaguna, aflată în pantă, iar din cauza temperaturilor scăzute, în special dimineața și seara, pe carosabil se formează un strat consistent de gheață care pune în pericol traficul în această zonă.

⛸ Al doilea patinoar va fi inaugurat în municipiul Zalău, nu este necesar un patinoar dedicat mașinilor”, se arată în mesajul transmis pe Facebook de USR-PLUS Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *