USR-PLUS Sălaj invită sălăjenii să doneze sânge de „Dragobete” – sărbătoarea iubirii la români

Mâine e sărbătoarea iubirii la români, Dragobetele, ziua în care cu toții ne dorim într-un fel să ne arătăm dragostea față de cei dragi printr-un gest frumos, cu un cadou surprinzător. 🎁
👩‍❤️‍👨 De Dragobete dăm înapoi puțin din dragostea primită de la atâția oameni solidari care vin să doneze altruist, doar din dragoste pentru ceilalți.
🩸 Donăm sânge nu numai pentru familiari, ci pentru oricine are nevoie de el și, dragi prieteni, mii de pungi de sânge sunt necesare în fiecare zi, cu atât mai mult în aceste vremuri, de pandemie, când donările au scazut enorm.
🩸 Sângele este unul dintre acele lucruri imposibil de fabricat și care poate fi obținut doar direct din donări. Mulți pot dona, toți avem nevoie.
Participarea la această campanie necesită foarte puțin efort.
Dacă poți dona, mergi la cel mai apropiat centru de donare de sânge sau la cea mai apropiată unitate mobilă de donare. Caută oameni din jurul tău care pot dona și convinge-i de minunatul gest de dragoste și generozitate pe care îl reprezintă donația. Îți poți stabili obiectivul de a obține cel puțin trei noi donatori. Te vei simți grozav!
❤️👩‍❤️‍👨 🩸 Am decis că de Dragobete este cel mai bun prilej de a cere un astfel de act de dragoste. Sperăm că vrei să faci parte din această campanie și-ți mulțumim!
Fă-ți o fotografie cum donezi sânge și trimite-o în mesajele de la postările cu această campanie sau posteaz-o direct pe rețelele de socializare cu hashtag-urile:
Sursa text, foto – USR-PLUS Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *