„Vânătorii de furtuni” din Sălaj se extind in toată regiunea de Nord-Vest

Mihai Crișan – pompier, Alexandru 👨‍⚕️🦷, Sergiu 🙋📚 și Andreea 👩‍💼🚛, echipa Severe Weather Alert – Salaj se extinde și lansează Severe Weather Alert Nord-Vest Romania , după succesul din Sălaj, pentru toată aria de Nord-Vest a României.

Acest proiect a fost în planurile lui Mihai încă de acum 2 ani de la lansarea proiectului de pe Sălaj.

Mesajele, rugămintele, faptul ca unii sălăjeni se deplasează în județele vecine, și nevoia cetățenilor l-au mobilizat și mai mult pe. Mihai, iar acum a sosit timpul sa fie concretizat.

Pagina Severe Weather Alert Sălaj își va menține cursul ca și până acum, in timp ce pagina Severe Weather Alert Nord-Vest se va ocupa de toate județele zonei de Nord-Vest (Bihor, Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Cluj ,Sălaj).

Chiar dacă e o provocare nouă pentru echipă, o zona mai extinsa, tinerii promit că vor avea aceeași dedicare, același profesionalism în avertizări, pentru siguranță și informarea în timp real a cetățenilor din aceasta regiune a țării.

„Dragi sălăjeni, încrederea, mulțumirile, și cuvintele voastre frumoase, precum și mesajele frumoase ale oamenilor din alte județe ne-au motivat sa ne extindem pe tot Nord-Vestul țării. Proiectul actual din suflet pentru județul Sălaj își va continua bunul mers ca pana acum, simultan cu proiectul pe toată regiunea!!!”, transmite echipa coordonată de pompierul Mihai Crișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *