Varianta Ocolitoare a Municipiului Zalău a intrat în linie dreaptă și urmează să înceapă lucrările

🟢Varianta de ocolire a Municipiului Zalău, tronson II: întâlnire între reprezentanții administrației publice locale și reprezentanții firmei constructoare.

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarul Teodor Bălăjel au avut, astăzi, 29 ianuarie 2021, o întâlnire cu reprezentanții firmei care vor executa lucrările la Varianta de ocolire a Municipiului Zalău, tronson II, respectiv Li Rui, managerul de contract și Li Hugiang, managerul de proiect.

Discuțiile au vizat în mod special valorificarea potențialului mediului de afaceri local, prin implicarea și colaborarea cu firme locale pentru execuția lucrărilor.

“Am avut o discuție utilă și constructivă în vederea clarificării unor aspecte ce țin de demararea lucrărilor, conform contractului de achiziție. Înțelegând că Varianta de ocolire, tronson II, este un proiect extrem de important pentru comunitatea noastră, ne-am exprimat disponibilitatea de a ne implica în continuare în acest proiect (chiar dacă nu suntem parte în contractul de achiziție). Suntem aproape de începerea efectivă a lucrărilor, iar reprezentanții firmei constructoare și-au propus ca investiția să fie finalizată înaintea termenului contractual”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *