Vezi lista unităților de învățământ din Sălaj aflate în scenariile roșu, galben și verde

Inspectoratul Școlar Județean a transmis lista actualizată a scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din Sălaj.

În scenariul roșu sunt 110 grădinițe, școli și licee. Dintre acestea, 22 și-au închis porțile și au trecut în online ca urmare a apariției cazurilor de COVID-19: Colegiul Național „Silvania”, Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai”, Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” și Grădinița Creștină „David”, în Jibou Școala Gimnazială „Lucian Blaga”, Liceul Tehnologic „Octavian Goga” și Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu”, în Cehu Silvaniei, Liceul Tehnologic „Gheorghe Pop de Băsești”, în Șimleu Silvaniei, Școala Gimnazială „Bathory Istvan”, școlile și grădinițele din Creca, Brebi, Cizer și Jac, grădinițele din Borza, Crasna, Pericei și Lupoaia și Școala Gimnazială Nr.1 Vârșolț.

Alte 88 de școli, licee și grădinițe din Bănișor, Peceiu, Hereclean, Panic, Guruslău, Dioșod, Zalău, Carastelec, Sînmihaiu Almașului, Bercea, Sântă Mărie, Deja, Nușfalău, Bilghez, Sălățig, Noțig, Aghireș, Meseșenii de Jos, Meseșenii de Sus, Crișeni, Cristur, Gârcei, Dobrin, Doba, Verveghiu, Mirșid, Popeni și Treznea se află închise.

Patru unități de învățământ sunt în scenariul galben, respectiv Școala Gimnazială „Andrei Mureșanu” Cehu Silvaniei, Școala Gimnazială „Gyulaffy Laszlo” Cehu Silvaniei, Școala Gimnazială nr. 1 Bălan și Școala Gimnazială nr. 1 Pustă.

În scenariul verde, cu participarea zilnică, față în față, a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ se regăsesc 225 de unități de învățământ din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *