Vezi locațiile aprobate de Primăria Zalău pentru vânzarea de flori și mărțișoare

Primăria Municipiului Zalău a aprobat locațiile pentru desfășurarea de activități comerciale privind vânzarea de mărțișoare și flori, după cum urmează:
1. În perioada 22 februarie – 2 martie, activitatățile comerciale privind vânzarea de mărțișoare vor fi desfășurate în următoarele locații: Piața 1 Decembrie 1918 (Platoul de marmură), pe aleea de înspre Hala Agroalimentară și în diferite locații din zona: Carrefour Market; Școlii Gimnaziale “Iuliu Maniu”; Spitalului Județean de Urgență; Uz Casnic; Cartier Brădet (supermarket Codiflor) și Astralis.
2. În perioada 5 – 8 martie, activitățile comerciale privind vânzarea de flori vor fi desfășurate în Piața 1 Decembrie 1918 (Platoul de marmură) și în diferite locații din zona: Carrefour Market; Școlii Gimnaziale “Iuliu Maniu”; Uz Casnic; Cartier Brădet (supermarket Codiflor); Astralis; Spitalului Județean de Urgență; florăriei de pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 58, bl. T2; florăriei din Blocul G50 (zid chinezesc) și a florăriei de pe Bulevardul Mihai Viteazul, bl. B120.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *