Vezi unde vor fi amplasate radarele în Sălaj în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie 2022

Nerespectarea regimului legal de viteză, neacordarea de prioritate pietonilor și vehiculelor, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, depăşirile neregulamentare, dar și transportul de persoane, sunt acţiunile desfăşurate de poliţiştii rutieri în perioada 30 decembrie a.c.-2 ianuarie 2022.

Pe linie de viteză, aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj vor fi amplasate atât în municipiu și orașe cât și pe drumurile naționale și județene.

În perioada de referinţă, radarele vor fi prezente pe următoarele sectoare de drum, astfel:

În municipiul Zalău vor fi amplasate radare pe bulevardul Mihai Viteazul, strada Gheorghe Doja și strada 22 Decembrie 1989.

În Şimleu Silvaniei pe strada Gheorghe Lazăr, dar şi pe DN 1H: localităţile Pericei-Vârșolț, precum şi pe porţiunea de drum Şimleu Silvaniei – Nuşfalău – Ip.

În Jibou radarele vor funcţiona pe strada 22 Decembrie, strada Odorheiului, pe DN 1H: localităţile Var-Surduc-Ciocmani, dar şi pe DN 1G, în localităţile  Bălan-Chechiș-Gâlgău Almașului şi Tihău.

Totodată, poliţiştii de la rutieră vor amplasa aparatele radar şi pe DN 1F: Românaşi – Poarta Sălajului – Sutoru – Zimbor, pe ruta Sălăjeni – Sărmăşag – Bobota – Zalău – Mirşid, dar şi pe DN 1C, localităţile Ileanda – Glod – Bârsău Mare – Gâlgău – Căpâlna.

Mare grijă la respectarea regimului legal de viteză trebuie să aibă şi cei care vor circula pe drumul judeţean 108 G: Crasna – Cizer.

De asemenea, poliţiştii vor acţiona şi cu aparatul radar TruCam, pe DN 1F pe sectoarele de drum Zalău-Bobota şi Zalău-Sâncraiu Almaşului.

Conducând preventiv, şoferii pot salva vieţi!

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic, să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau dacă sunt obosiţi, iar în intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule, să acorde atenţie sporită pentru a putea opri în orice moment în siguranţă.

Fiți prudenți în trafic și respectați regulile de circulație rutieră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.