Vicepreședintele CJ Sălaj, Robert Szilagyi, susține tinerii să-și construiască un viitor acasă, în Sălaj

În cursul zilei de ieri, 15 aprilie, vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, Robert Szilagyi, a participat la conferința online a Universității Babeș-Bolya, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, unde a vorbit tinerilor despre partea practică a administrației, inclusiv de ce este important ca tinerii să participe la administrație.

„Munca administrativă a anilor următori va avea mare impact asupra vieții și viitorului așezărilor noastre, județelor. Acesta este motivul pentru care este important ca tinerii, profesioniști cu educație administrativă să participe la această lucrare care va determina viitorul nostru comun.
Mai mult, am vorbit despre posibilitățile de atragerea a tinerilor, în administrație și în alte zone. Sper din suflet să putem implementa acasă, la Zalău, parcul industrial care implică crearea de noi locuri de muncă unde tinerii profesioniști vor fi foarte necesari. Acesta este motivul pentru care așteptăm ca fiecare tânăr (și nu numai) să planifice și să construiască un viitor acasă!”, a declarat vicepreședintele CJ Sălaj, Robert Szilagyi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *