Viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău, prezent la Cluj la “Public Private Partnership Event”

Motto-ul viceprimarului Vlad Pașcalău – „Niciodata nu vei sti totul, dar poti incerca sa acumulezi cat mai multe si să nu te opresti din procesul de invatare”.

Viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău a participat ca invitat la evenimentul “Public Private Partnership Event” din Cluj Napoca, eveniment la care au participat, parlamentari, primari, viceprimari, președinți si vicepresedinti ai Consiliilor judetene, academicieni, investitori din domeniul privat, etc.

Dialogurile si discuțiile s-au bazat pe găsirea de soluții privind investițiile in domeniul public și privat, fiind axate cu proponderenta pe găsirea de noi oportunități de dezvoltare pentru sectorul public.

„In calitate de viceprimar al orașului Jibou am avut un dialog constructiv in vederea identificarii anumitor surse de finanțare, precum și mobilizări ale capitalului pentru îmbunătațirea conditiilor de viața, cu Eduard Dumitrașcu, Presedintele Asociației Române pentru Smart City, Gadola Stefan, fondatorul grupului EnergoBit și Academicianul Doru Pamfil, Președintele Academiei Române, filiala Cluj Napoca”, a transmis viceprimarul Orașului Jibou, Vlad Pașcalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *