Viceprimarul Teodor Bălăjel dă asigurări că lucrările din centrul orașului vor fi de calitate

Viceprimarul Municipiului Zalău, ing. Teodor Bălăjel, dă asigurări zălăuanilor că lucrurile de pietonizare a străzii Unirii și modernizarea platoului de marmură, vor fi de calitate.

În cursul zilei de azi, viceprimarul Bălăjel însoțit de directorul Direcției Tehnice, Curea Dan, au fost în teren pe șantierul din Centru pentru a verifica stadiul proiectului și calitatea lucrărilor executate până în prezent.

Al doilea om în structura Primăriei Zalău, după primarul Ionel Ciunt, viceprimarul Teodor Bălăjel este preocupat și supervizează din teren, astfel încât  lucrările din centrul orașului să fie de calitate, iar la final zălăuanii să beneficieze de o peisagistică spectaculoasă.

Totodată viceprimarul Bălăjel spune că firma care execută lucrări are obligația de a reface și repara toate neconformitățile din teren.

„Zălăuanii pot fi siguri că strada Unirii va fi o stradă pietonală impecabilă, pentru că suntem permanent în teren pentru verificarea lucrărilor și pentru a adapta cele mai bune soluții ca la final să avem aici spațiul de promenadă și atmosfera de oraș civilizat și primitor așa cum ni le dorim cu toții.

Dalele din pavaj cu defecte vor fi, bineînțeles, înlocuite de constructor, pentru că vom face recepția doar în condițiile contractului pe care îl avem cu acesta. Desigur că nu admitem pierderi din banii publici și orice nereguli ivite acum sau în perioada de garanție a lucrărilor sunt în sarcina constructorului. Ne vom asigura de respectarea întocmai a contractului.

Nu am făcut niciodată recepția unor lucrări în oraș până nu ne-am asigurat că firma cu care am încheiat contract a făcut lucrurile așa cum le-am cerut. Fie că a fost vorba de defecte mai puțin evidente sau de defecte vizibile. Am cerut întotdeauna calitate, verificăm tot timpul calitatea lucrărilor, din considerație față de zălăuani”, transmite viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *