Viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel, prezent la Gala Cemacon – 53 de ani de la înființare

Zălăuanii au în Cemacon un prieten vechi, puternic și de încredere. Din 1969, a fost tot timpul un actor important în economia județului, iar acum reprezintă unul dintre principalii piloni ai acesteia. Cemacon a aniversat joi împlinirea a 53 de ani de la înființare, eveniment la care a participat și viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel.

Invitația a fost făcută de domnul Daniel Șologon, director general și președinte al Consiliului de Aministrație al Cemacon, împreună cu care viceprimarul Teodor Bălăjel a relansat recent parteneriatul social al Cemacon cu zălăuanii.
„În vară am convenit cu domnul Daniel Șologon asupra unui proiect de implicare socială al Cemacon ce se va concretiza în prima fază prin construirea unei stații moderne de autobuz la mall Zalău Value Center și amenajarea a două sensuri giratorii – cel de la intrarea în Zalău dinspre Cluj și cel din care se intră pe Șoseaua Ocolitoare, în partea de nord a orașului. Cemacon s-a oferit să facă aceste investiții și să asigure întreținerea lor.
Cemacon este cel mai mare producător de blocuri ceramice cu capital românesc şi liderul pieței de zidărie din Transilvania. Are o importanță strategică pentru economia Sălajului, unde are două platforme industriale și patru linii de producție. Pentru anul acesta a anunțat investiții de peste 22 de milioane de euro. Unul dintre obiective este construirea unei fabrici noi de produse ceramice speciale, unde vor fi, bineînțeles, și noi locuri de muncă.
Am stabilit deja cu directorul general al Cemacon, Daniel Șologon, că vom aprofunda parteneriatul nostru relansat și vom valorifica toate posibilitățile de colaborare pentru implicarea socială a companiei pentru o calitate mai bună a vieții zălăuanilor.
La mulți ani!”, transmite viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.