Victorie mare pentru SCM Volei Zalău în derby-ul cu SCMU Craiova scor final 3-0

Echipa de volei a Municipiului Zalău, SCM Volei Zalău, condusă de antrenorii Pop Sorin și Marius Lazăr a câștigat derby-ul de foc jucat împotriva celor de la SCMU Craiova, o echipă foarte puternică.

SCM Volei Zalău a început meciul în forță și a reușit să se impună în fața craiovenilor cu scorul final de 3-0. Toate cele trei seturi s-au jucat la intensitate maximă, dar băieții pregătiți de Sorin Pop și Marius Lazăr s-au prezentat exemplar astăzi, reușind să facă un meci mare.

La turneul organizat la Zalău sunt programate 3 jocuri între SCM Volei Zalău, SCMU Craiova și CS U Cluj. Mâine se joacă meciul SCMU Craiova – CS U Cluj, iar duminică joacă SCM Volei Zalău – CS U Cluj.

„Sunt trei puncte vitale câștigate cu o echipă care ne-a bătut de două ori. S-a văzut dorința de revanșă a băieților noștri, iar antrenorii noștri au pregătit foarte bine acest meci. Ne concentrăm pe următorul meci și pentru noi fiecare punct este important. Dacă batem și Clujul urcăm înapoi pe locul 2. Sunt extrem de fericit pentru că am obținut victoria. Craiova este o echipă extrem de bună și care se bate permanent la câștigarea campionatului, în schimb noi, suntem o echipă nou înființată care își propune să câștige fiecare meci, dacă s-ar putea”, a declarat managerul SCM Volei Zalău, Adrian Feher. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *