VIDEO| Concert extraordinar de colinde la Giurtelecu Șimleului susținut de Sava Negrean Brudașcu și Sergiu Chirilă

Duminică după-amiază, începând de la ora 16.00, la căminul cultural din Giurtelec, comuna Măeriște, a avut loc un spectaculos concert de colinde care a adunat sute de spectatori din localitățiel din împrejurimi.

Concertul de colinde intitulat „Magia Crăciunului” a fost organizat de Primăria Comunei Măeriște, prin implicarea domnului primar Vasile Lazăr. Pe scenă au urcat grupuri de copii din comună, tinere talente, Sergiu Chirilă, Sorin Sâmpelean, Marius Sâmpelean și regina folclorului românesc Sava Negrean Brudașcu care a susținut un concert extraordinar.

În cadrul evenimentului primarul Vasile Lazăr a oferit drept cadouri invitaților icoane sfințite de părintele Furdui Ionut Claudiu. 

Primăria Măeriște a pregătit pentru toți copiii prezenți la concertul de colinde cadouri și pachețele care au fost oferite de Moș Crăciun.

La eveniment au participat primarul Comunei Măeriște, Vasile Lazăr, președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, subprefetul Adriana Sabou, primarul Orașului Șimleu Silvaniei, Mihai Lazăr, vicepreședintele CJ Sălaj, Claudiu Bârsan, președinte OFL Sălaj, Dana Crișan și directorul adjunct Dănuț Crișan.

Colinde susținute de Sergiu Chirilă și invitații:

Colinde susținute de Sava Negrean Brudașcu: 

Cântece patriotice interpretate de Sava Negrean Brudașcu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *