VIDEO: Cosmin Seleși și tatăl lui, Ioan, apariție de senzație la Acces Direct de Weekend!

Cosmin Seleși și tatăl lui, Ioan, le-au făcut o surpriză deosebită telespectarilor Acces Direct de Weekend! Cei doi le-au împărtășit fanilor amintiri de suflet, dar și faptul că împart aceeași pasiune pentru actorie.

Cosmin Seleși a fost văzut la Acces Direct de Weekend, într-o ipostază inedită. Celebrul prezentator de televiziune a venit la emisiune alături de tatăl său, Ioan, și au făcut împreună un show de senzație.

Cosmin Seleși și tatăl lui, Ioan, amintiri de suflet

Mirela Vaida a rămas impresionată de tatăl lui Cosmin Seleși, atât de talentul lui în domeniul artistic, cât și de faptul că acesta nu-și arată deloc vârsta, fiind o fire foarte energică.

„Activitatea îmi dă forță, energie. Acum că am venit la Cosmin, nepoții m-au încărcat cu energie pe tot anul viitor. Am 74 de ani împliniți. Încă nu simt, deocamdată”, a spus Ioan Seleși la Acces Direct de Weekend.

Având în vedere faptul că și tatăl lui este actor, Cosmin Seleși a recunoscut că a primit mereu sfaturi de la părintele său, inclusiv acum.

„Și acum îmi dă sfaturi legate de teatru: nu e bine barba, nu e bine aia, vezi că acolo nu ai spus cum trebuie”, a declarat Cosmin Seleși.

Prezentatorul și părintele său sunt actori

În ceea ce-l privește pe fiul său, Ioan Seleși a spus despre Cosmin Seleși că l-a impresionat profund încă de mic copil. Unul dintre momentele de suflet a fost acela în care îndrăgitul prezentator de televiziune a vrut să-și prezinte tatăl la un spectacol. Chiar dacă era de-o șchioapă, acesta a urcat pe scenă, arătând astfel cât de curajos este.

„Am doi băieți. Diferența dintre ei e de 1 an și 11 luni. Cosmin avea un talent exploziv. Debutul lui pentru prima dată în viața mea a fost în clasa a II-a, când aveam un spectacol undeva într-un sat. Eu făceam un număr singur și acum trebuia să mă prezinte și pe mine cineva. La un moment dat era pregătită o solistă să meargă. El m-a întrebat cine mă prezintă și a zis că mă prezintă el. A și mers la microfon și a zis: „urmează Ioan Seleși. Ăsta e tăticul meu” și a ieșit”, a continuat Ioan Seleși.

Aici puteți urmării emisiunea integral: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *