VIDEO-FOTO| Zilele Comunei Crasna ediția a 23-a – un eveniment plin de obiceiuri și tradiții culturale

Evenimentul a debutat sâmbătă, 3 septembrie la ora 11.00 cu inaugurarea Grădiniței cu program prelungit din Crasna, un proiect frumos realizat de primarul Kovacs Istvan, eveniment la care a participat și vicepremierul Kelemen Hunor, împreună cu deputatul Seres Denes și senatoarea Irina Kovacs. 

Tot sâmbătă de ora 19.00, pe terenul de fotbal din localitate a avut loc un spectacol de dans popular.


Duminică, 4 septembrie, evenimentele încep de la 9.00 dimineața cu invitația tradițională. De la ora 10.00 are loc un concurs de atelaje, parada călărie, lângă aeroportul din Crasna.

După ora 13.00 evenimentul se mută pe terenul de fotbal, unde au loc sărbătorirea perechilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie.

Ora 14.00 – programe pentru copii

Ora 15.00 – clovn

Ora 16.00 – gimnastică ritmică

Ora 16.30 – premierea căștigătorilor Concursului culinar

Ora 17.00 – concurs de forță

Ora 18.00 – Concert acustic – Baricsan Tamas și Tatar Szilard (Frakal)/ Cort Chill

Ora 19.30 – Extragerea tombolei

Ora 20.00 – Concert etno MUZSIKAS

Ora 21.30 – Foc de artificii


BILETE EXTRASE LA TOMBOLA
PINK 306 – Flex
ALBASTRU 24 – cadou TKH + cort
ALBASTRU 349 – aspirator

Premiile se pot ridica pâna la 5 octombrie.


Programe permanente: castel gonflabil, competiții, cortul copiilor, prepararea silvoiței, escaladă pe lăzi, fotbal de masă, trenuleț, zbor cu aeroplanul și multe alte surprize.

Comitetul de organizare: Primăria Crasna, Consiliul Local Crasna, Organizația UDMR Crasna, Organizația Femeilor UDMR Crasna, Crasna Serv SRL, Asociația Tinerilor Uniți din Crasna, Asociația Petofi Sandor, Fundația Culturală Pro Crasna, Liceul Tehnologic Cserey-Goga, Centrul de Informare Turistică.

Primarul Comunei Crasna, Kovacs Istvan a transmis la finalul evenimentelor că: „Mulțumesc cetățenilor pentru timpul petrecut împreună, pentru atenția acordată acestui eveniment foarte important pentru comunitatea noastră. Au fost două zile în care am petrecut momente speciale împreună, am dansat, am râs și am ascultat muzică de calitate. Am gustat din preparatele noastre tradiționale, iar cei mici au avut la dispoziție o mulțime de activități de distracție. Le doresc tuturor elevilor, de la mic la mare, un an nou școlar plin de succese. Dumnezeu să bincuvinteze Comuna Crana”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *