VIDEO: HC Zalău a învins Activ Prahova Ploiești scor final 22 – 16

În etapa a XI-a a Ligii Florilor, Handbal Club Zalău s-a impus, miercuri, la șase goluri diferență, scor 22 – 16,  în fața echipei Activ Prahova Ploiești.

Mihart Ana-Maria, jucătoare HC Zalău: „Ne-am chinuit puțin în prima repriză. E normal să fie mai greu. Am tras mai tare în prima repriză și ne-a fost mai ușor în a doua. Cu siguranță apărarea a făcut diferența. Am fost mult mai compact în repriza  a doua și am reușit și goluri mai ușoare.”

 

Antrenor HC Zalău, Gheorghe Tadici: „Este o victorie muncită. În primul rând aș vrea să felicit organizatorii pentru această sală, această suprafață foarte curată. În al doilea rând vreau să îmi exprim mulțumirea deosebită pentru că jucăm pe teren neutru la București, practic a patra oară.  În al treilea rând felicit pe cei care în condițiile de pandemie au avut ideea și au hotărât să protejeze jucătoarele. Cred că tot ce sa întâmpla și tot ce se întâmplă este rodul unei gândiri a unor oameni cu multă judecată și protejează jucătoarele într-un mod excepțional. Trebuie să avem grijă de sănătatea jucătoarelor și toate mărsurile care s-au luat în condiții de pandemie sunt foarte bune.”

Foto: Dan Potor

Rezultate etapa XI-a:

CSM Galați – SCM Rm. Vâlcea 20 – 33

Gloria Bistrița – SCM Craiova 28 – 23

Rapid București – Gloria Buzău 24 – 25

CSM București – Măgura Cisnădie 31 – 25

CSM Slatina – Dacia Mioveni 25 – 22

HC Zalău – Activ Ploiești 22 – 16

Dunărea Brăila – CSU Cluj Napoca (15.45)

CS Minaur Baia Mare sta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *