VIDEO| Horațiu Cosma, critici la adresa ministrului PSD Grindeanu privind situația de pe A3 Nușfalău – Suplacu de Barcău


Lotul de autostradă de pe A3 Nusfalău – Suplacu de Barcău se apropie de finalizare, însă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu  nu a venit încă cu o soluție de descărcare a traficului în zona Marca. Dat fiind situația de față, autostrada lungă de 14 kilometri va fi muzeu pentru că nu se va putea circula pe ea.

Horațiu Cosma de la USR, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor ne-a transmis că:

„Aproape 14km din Autostrada A3 Transilvania la limita județelor Sălaj și Bihor începuți în 2021 sunt aproape gata, însă nu vor putea fi dați în trafic la timp din cauza lui Sorin Grindeanu.

Acesta a anulat licitația pe tronsonul vecin din Bihor anul trecut și nici până astăzi nu a reușit să selecteze un constructor, iar la capătul celor 14km care se termină astăzi în câmp nu a fost în stare să autorizeze o descărcare provizorie a traficului.

Am tras un semnal de alarmă încă de acum un an că va fi nevoie de o astfel de descărcare a traficului în drumul național, însă lui Sorin Grindeanu nu îi pasă”. 

One thought on “VIDEO| Horațiu Cosma, critici la adresa ministrului PSD Grindeanu privind situația de pe A3 Nușfalău – Suplacu de Barcău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *