VIDEO | Ionuț Pop – antrenor wellness (stare de bine)

Sălăjeanul Ionuț Pop a decis să își perfecționeze cunoștințele în domeniul nutriției și sportului, și a început încă de anul trecut colaborarea cu una dintre cele mai mari companii globale din industria Wellness, cu o experiență de 43 de ani, și reprezentanțe în 95 țări.

În cadrul acestor cursuri, Ionuț Pop este instruit și primește cele mai actuale informații de la medici specialiști, formatori de viitori nutriționiști.

Curs național cu participare din toată România

Ionuț Pop este un cursant activ și a participat la cursuri de formare regionale la Cluj, Brașov, Alba Iulia, dar și la București unde a avut loc un curs national de nutriție, cu peste 1000 de antrenori Wellness din toată România. De menționat că la acest curs, accesul s-a făcut în urma unei precalificări, Ionuț Pop reușind să se califice la secțiunea avansată a cursului.

Ionuț Pop este instruit de specialiști de renume din domeniul nutriției, dintre care amintim pe d-na doctor Corina Zugravu – Doctor în științe medicale, Conferențiar Universitar la Univ. Carol Davila, Medic primar în igiena nutriției.

Din lumea sportului românesc, compania susține nutrițional echipa FC Farul Constanța, la cursul de la București fiind prezent președintele echipei, fostul internațional Gheorghe Popescu, precum și intreg lotul de canotaj olimpic al României, condus de multipla campionă la canotaj Elisabeta Lipă – președinta Federației Române de Canotaj, fost ministru al Tineretului și Sportului (perioada 2015 – 2017).

„Sunt pasionat de sport și am practicat înclusiv sportul de performanță. Iubesc sala și sportul în general. Din totdeauna mi-a plăcut să îmi mențin forma fizică și am decis să mă perfecționez și în domeniul nutriție, un rol important în atingerea obiectivelor sportive și a formei fizice. 

După ce am participat la o serie importantă de cursuri și am realizat o pregătire amplă în domeniul nutriției, am decis să ajut cât mai multă lume în a-și obține forma fizică dorită. 

Lucrez în particular cu fiecare client, pregătesc un plan personalizat atât în ceea ce privește alimentația, cât și un program la sala de fitness”, ne-a transmis Ionuț Pop. 

Pentru detalii îl găsiți pe Ionuț Pop atât pe Facebook – https://www.facebook.com/ionut.pop.16568, cât și pe Instagram.

Opinia colegilor despre Ionuț Pop care activează de peste 10 ani în domeniul Nutriției

Claudiu Mitea – fost gimnast de performanță„Determinarea ta, ambiția ta și curajul tău sunt mult peste așteptările oamenilor cu care tu lucrezi. Ești mult peste antrenorii ceilalți de rând, care defapt visează la ceea ce tu astăzi faci. Pentru mine ești un model de inspirație, de ambiție și de curaj. Am supermega încredere în tine și ești The BEST”

Ionel Tuns – 10 ani experiența in domeniu Wellness„Pasiunea, dorința de a-i ghida si pe ceilalți in obținerea celor mai bune rezultate, si a nu te limita doar la tine, puterea ta de a visa să ai un impact major în viețile celor din jur te vor duce departe. Succes în realizarea celor mai mărețe lucruri!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *