VIDEO| Laureații fotbalului sălăjean, premiați de președintele AJF Sălaj, Daniel Sabou

În cadrul evenimentului AJF Sălaj a premiat şi foşti fotbalişti, antrenori sau conducători pentru întreaga lor activitate sportivă.

Au primit diplome pentru întreaga activitate sportivă şi aportul adus dezvoltării fotbalului din judeţ Vasile Paşca, Daniel Albu, Eugen Crişan, Vlad Paşcalău, Petre Colibanschi, Marius Muntean, Ioan Csalanos, Călin Pop, Alexandru Pop, Alin Demle, Dan Costin, Ioan Gurzău, Florin Morar, Rudolf Stanciu şi Vasile Pop.

După care a urmat premierea celor mai buni jucători, portari, juniori, conducători, antrenori, arbitri şi arbitri asistenţi din fotbalul sălăjean.

La Liga a IV-a, cel mai bun conducător a fost votat Flore Pop (Ardealul Crişeni), în timp ce cel mai bun antrenor a fost ales Dan Lucaciu (Inter Cizer). Cel mai bun jucător a fost desemnat Mădălin Mureşan de la Luceafărul Bălan, iar cel mai bun junior vine de la Ardealul Crişeni, Csoknadi David. Cel mai bun portar vine tot de la Ardealul Crişeni, Adrian Noţigan.

La Liga a V-a – Seria Est, cel mai bun jucător a fost ales Sergiu Korozsi (Dumbrava Ciocmani), cel mai bun junior a fost Sergiu Onaţ (CS Hida), cel mai bun antrenor a fost Marius Teglaş (Viitorul Băbeni), cel mai bun conducător Ovidiu Toma (Dumbrava Ciocmani), iar premiul de cel mai bun portar i-a revenit lui Ciprian Cobliş (Olimpia Rus).

La Laga a V-a – Seria Vest, Florin Mândruţiu de la liderul Unirea Hereclean a fost ales cel mai bun conducător, în timp ce Marius Cozma de la Unirea Mirşid a fost ales cel mai bun antrenor. Premiul de cel mai bun jucător i-a revenit lui Andrei Baboş tot de la Unirea Mirşid, în timp ce cel mai bun portar a fost desemnat Alin Bonţe de la Gloria Ban. Cel mai bun junior a fost votat Alexandru Bojani de la Olimpic Gârceiu.

Cel mai bun arbitru în acest an a fost Szabo Krisztina, în timp ce cel mai bun arbitru asistent a fost desemnat Ştefan Bîrjac.

Laureații Galei din 2022:

⚽Cel mai bun jucător:
▪️Liga a IV-a – Mureşan Mădălin (Luceafărul Bălan)
▪️Liga a V-a Vest – Baboş Andrei (Unirea Mirşid)
▪️Liga a V-a Est – Korozsi Sergiu (Dumbrava Ciocmani)
⚽Cel mai bun portar:
▪️Liga a IV-a – Noțigan Adrian (Ardealul Crișeni)
▪️Liga a V-a Vest – Bonţe Alin (Gloria Ban)
▪️Liga a V-a Est – Cobliş Ciprian (Olimpia Rus)
⚽Cel mai bun junior:
▪️Liga a IV-a – Csoknadi David (Ardealul Crişeni)
▪️Liga a V-a Vest – Bojani Alexandru (Olimpic Gârceiu)
⚽Cel mai bun antrenor:
▪️Liga a IV-a – Lucaciu Dan (Inter Cizer)
▪️Liga a V-a Est – Teglaş Marius (Viitorul Băbeni)
▪️Liga a V-a Vest – Cozma Marius (Unirea Mirşid)
⚽Cel mai bun conducător:
▪️Liga a IV-a – Pop Florin (Ardealul Crişeni)
▪️Liga a V-a Vest – Mândruţiu Florin (Unirea Hereclean)
▪️Liga a V-a Est – Toma Ovidiu (Dumbrava Ciocmani)
⚽Cel mai bun arbitru – Szabo Krisztina
⚽Cel mai bun arbitru asistent – Bîrjac Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *