VIDEO| Manfred Weber, laude pentru Rareș Bogdan, la București: Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și își apără țara

Manfred Weber, președintele Partidului Popular European, a lăudat unii europarlamentari din România. 

La conferințade presă susținută alături de președintele PNL Nicolae Ciucă, Manfred Weber,  președintele Partidului Popular European, l-a dăudat pe europarlamentarul român Rareș Bogdan.

„Aș vrea să subliniez că pentru alegerile europarlamentare, PNL are o listă puternică de candidați. Vreau să-l menționez pe Rareș Bogdan, care este și liderul delegației României din Parlamentul European. Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și apără interesele României”, a spus președintele Partidului Popular European.

De asemenea, el a avut cuvinte de apreciere și pentru Siegfried Mureșan, despre care spune că a avut un rol determinant în PNRR-ul României.

„Aș vrea să-l menționez și pe Siegfried Mureșan, vice-președinte al PPE și vicepreședinte al grupului PPE, care a fost raportorul principal al PNRR-ului României. A reușit să aducă 50 de miliarde de euro pentru România. Este și el un lider de top al PNL la nivel european”, a zis Manfred Weber.

 

One thought on “VIDEO| Manfred Weber, laude pentru Rareș Bogdan, la București: Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și își apără țara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *