Video! Polițistul care a bătut un om căzut la Nușfalău, rămâne în funcție

După ce toată presa locală și națională a scris pe larg despre isprava polițistului șef la Postul de Poliție din Boghiș, procurorii s-au autosesizat și vor să-l scoată „alb” din toată această rușinoasă situație care a adus grave prejudicii de imagine Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj – condus de comandantul Stupar Marius. Nici IPJ Sălaj nu pare să dea semne că și-ar dori să scape de astfel de polițiști care au pătat imaginea tuturor polițiștilor, deși inspectorul șef Stupar a declarat vehement că nu tolerează astfel de situații și va lua cele mai dure sancțiuni, chiar și demiterea polițistului în cauză.

După ce polițistul în timpul serviciului și îmbrăcat în haina statului a înjurat și lovit cu piciorul în stomac un om al străzii inofensiv care era căzut la pământ, instituțiile statului vor să-l păstreze în sistem.

Imagini incredibile din județul Sălaj, de unde vine ministrul de Interne Lucian Bode. Un polițist lovește cu picioarele și batjocorește un om al străzii căzut pe jos.

Sâmbătă seara, 30 octombrie, in fața magazinului Profi din Nușfalău, echipajul de Poliție din comună format din doi polițiști și-au bătut joc în ultimul hal de un om necăjit, un om al străzii.

Mai exact este voba de șeful Postului de Poliție Boghiș, care pe parcursul cercetării penale și-a recunoscut vinovăția. Între procuror și inculpat a fost încheiat un acord de recunoaștere elaborat la data de 20 decembrie, care urmează să fie înaintat împreună cu dosarul Judecătoriei Șimleu Silvaniei care se va pronunța pentru legalitate.

Potrivit acordului de recunoaștere procurorii au propus o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu suspendare și amânarea aplicării pedepsei pe o perioadă de 2 ani.

Procurorii motivează sentința blândă dată în acest cqz, deoarece polițistul nu are antecedente penale, a avut un comportament exemplar anterior comiterii acestei infracțiuni, iar victima nu a suferit vătămări corporale care să necesite zile de spitalizare. Totuși, procurorii spun că modul în care a acționat polițistul îl descalifică.

Între timp polițistul în cauză a renunțat la funcţia de șef al Postului de Poliție Boghiș, se află la dispoziția IPJ Sălaj fiind cercetat disciplinar. În prezent polițistul lucrează la Poliția Orașului Șimleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.