VIDEO Primăria Crasna a inaugurat noul Cămin Cultural din satul Huseni

Un eveniment deosebit a avut loc duminică dimineață în satul Huseni din Comuna Crasna.

Autoritățile locale și cele județene au inaugurat Căminul Cultural Huseni, odată cu finalizarea lucrărilor.

Proiectul de reabilitare a Căminului Cultural din satul Huseni a durat doi ani și au fost finanțate din fonduri europene, în valoare totală de circa 900.000 lei, plus o parte de cofinanțare din bugetul local.

Gazda evenimentului a fost primarul comunei Crasna, Kovacs István, iar printre invitați s-au numărat deputatul UDMR Sereș Deneș, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, vicepreședintele Robert Szilágyi. Au luat parte la eveniment consilierii locali, viceprimarul Vincze Șandor, fostul primar Bogya Miklós, preotul din sat, dar și foarte mulți localnici.

După ce primarul Kovacs István a prezentat investiția foarte importantă pentru comunitate, a luat cuvântul și Dinu Iancu-Sălăjanu care printre altele le-a promis sătenilor că îi va onora cu un recital de muzică chiar în noul Cămin Cultural.

Înainte de tăierea panglicii, a luat cuvântul liderul UDMR, Sereș Deneș, deputat și chestor în Parlamentul României, care a felicitat conducerea Primăriei Crasna pentru reușită și a urat tuturor multă sănătate și evenimente frumoase în noua locație din Huseni.

În cadrul evenimentului au urcat pe scenă două tinere talente cântărețe de muzică populară au înveselit public, Sonia Dragoș din Huseni și Diana Hărăstășan din Horoatu Crasnei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *