VIDEO| Raul Stanciu, mijlocaș și căpitanul SCM Zalău – un lider care renaște cu fiecare ocazie

Mijlocașul Raul Stanciu este căpitanul echipei SCM Zalău care a dus formația la câteva secunde de Liga a II-a. În noul sezon, în care clubul a adus foarte mulți jucători noi, Raul Stanciu a lipsit de pe teren, nejustificat spunem noi.

Mai mulți suporteri se întrebau de ce un jucător care a înregistrat rezultate notabile la echipă, lider în vestiar, dar mai ales pe teren, lipsește de la cele mai importante jocuri.

În ultima etapă în care SCM Zalău a jucat în deplasare la Cluj cu Sănătatea, Raul Stanciu a fost omul meciului. A reușit să înscrie un gol superb după o lovitură liberă bătută perfect de la 20 metri, dar și centrarea perfectă prin care Zalăul a marcat golul victoriei.

Raul Stanciu are 32 de ani și a bifat sute de meciuri pentru echipa Municipiului Zalău în cei aproape 10 ani în care a îmbrăcat tricoul, fie că a fost vorba de FC Zalău sau SCM Zalău.

În carieră Raul Stanciu a mai jucat la formațiile Şoimii Pâncota, “U” Cuj, Unirea Tăşnad sau Minaur Baia Mare.

Într-un interviu acordat presei locale, Raul Stanciu a vorbit despre meciul cu Sănătatea Cluj. 

„E adevărat că nu prea am jucat în ultima perioadă. A fost decizia antrenorului și o respect, iar acum că mi-a venit rândul am încercat să dau totul și să îmi ajut echipa. Mă bucur că am reușit să înscriu, dar cel mai important e că am reuşit sa întoarcem rezultatul şi sa câștigăm. Vreau în continuare să îmi ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor”, spune Raul Stanciu.

Întrebat despre startul perfect în campionat, dar și despre accederea în play-off sau chiar calificarea în Liga a II-a, Raul Staciun declară că este nevoie în continuare de multă mucă pentru că drumul este lung până la promovare.

„Avem un start foarte bun, cel mai bun de până acum, doar de noi depinde să continuăm pe acelaşi drum! Până la baraj mai sunt meciurile de campionat, iar apoi play-off-ul. E cam devreme să ne gândim de acum la promovare. Important e să luăm fiecare meci în parte, să îl tratăm ca şi până acum la victorie şi cred că avem puterea de a reuşi să ne îndeplinim obiectivele propuse”, a conchis căpitanul SCM Zalău, Raul Stanciu.

SCM Zalău a început perfect campionatul Ligii a III-a, unde a reușit 6 victorii și a acumulat maximul de puncte – 18.

Jucătorii lui Cristian Lupuț au marcat 12 goluri și au primit doar 2, fiind singura echipă din serie fără înfrângere.

Următorul joc al SCM Zalău este în deplasare la CS Minaur Baia Mare, aflată pe locul 9 din 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *