VIDEO| SCM Zalău bate Șimleul și obține a treia victorie| Raul Stanciu a marcat un super gol

Sport Club Municipal Zalău a făcut spectacol în derby-ul sălăjean din Liga a III-a, reșind să bată rivala Sportul Șimleu și să iasă din pasa proastă a jocurilor în care se afla. Se anunța un meci greu pentru ambele echipe. SCM Zalău avea un start prost în campionat, fără victorii, iar Sportul Șimleu tocmai ce fusese depunctată de FRF.

Miza jocului a adus în tribune sute de spectatori care s-au putut bucura de un spectacol fotbalistic cu goluri și faze spectaculoase.

Jocul a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele părți până în minutul 31, când SCM Zalău a deschis scorul. Vlad Calugher tras spre poartă, mingea a ajuns la atacantul Sergiu Pop, care din întoarcere a marcat cu un șut la colțul lung din interiorul careului.

O altă fază spectaculoasă în care SCM Zalău putea mări avantajul a fost în minutul 40, când Ionuț Sălăjean a centrat perfect pentru Liviu Mihai care a reluat din foarfecă. Astfel că la pauză s-a intrat cu scorul de 1-0 pentru zălăuani.

La 5 minute de la realuarea jocului, căpitanul SCM Zalău, Raul Stanciu a înscris pentru 2-0, după ce a reușit un şut spectaculos de la 20 de metri distanţă, direct în vinclul porţii lui Paul Cosma. Deși SCM Zalău a mai irosit câteva ocazii bune de a marca, meciul s-a terminat 0 – 2, iar jucătorii lui Cristi Lupuț au bifat a treia victorie în campionat la Şimleu Silvaniei.

Declarații antrenor SCM Zalău, Cristian Lupuț

Sportul ŞimleuSCM Zalău 0 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Sergiu Pop (’31) şi Raul Stanciu (’50)

Sportul: Paul Cosma – Răzvan Pop, Răzvan Dulap (’75 Marius Telcean), Paul Pedro, Mihai Forna, Ionuţ Pascu (cpt.), Andrei Zete, Darius Marina (’75 Cătălin Pop), Alin Cătuna, Emanuel Seran (’52 Rareş Babiciu) şi Matteo Olaru (’52 Vlad Lujerdean). Rezerve: Tudor Mare – Mario Marina, Bogdan Forna, Paul Pop şi Vlad Opriş. Antrenor: Dănuţ Şomcherechi

SCM: Bogdan Miron – Ionuţ Sălăjan, Cristin Jalbă, Mihai Onicaş, Alexandru Cherecheş, Liviu Mihai – cpt. (’42 Adrian Şter), Vadim Calugher, Raul Stanciu, Vlad Moraru (’65 Mihai Doroftei), Cosmin Meşter (’82 Bogdan Minteuan) şi Sergiu Pop (’82 Sebastian Culda). Rezerve: Marius Aldescu – Cătălin Ion, Răzvan Rotea, Andrei Banyoi şi Marius Leitan. Antrenor: Cristian Lupuţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *