VIDEO| Spectacol de zile mari la Zilele Comunei Vârșolț cu Laura Valea și Silvana Pocol

Primăria și Consiliul Local Vârșolț a organizat o nouă ediție a Zilelor Comunei. Evenimentele s-auderulat pe durata a două zile și a fost mare sărbătoare în comună.

La eveniment au participat președintele UDMR Sălaj, deputat Seres Denes, senatorul Kovacs Irina, deputatul Liviu Balint, prefectul Dari Toma, vicepreședintele CJ Sălaj, Robert Szilagyi, administratorul public al județului, Paul Maghiu, primarul Comunei din Pericei, Boncidai Csaba, consilierul județean Maria Simonfi, dar și primari din Ungaria, reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, culte religioase, cadre didactice, etc.

Evenimentul începe sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 10.00, cu primirea invitaților. De la ora 11.00 vor începe activitățile sportive, iar de la ora 17:00 vor fi organizate vizite la pivnițele cu vin. De la ora 19.00 până noaptea târziu va fi organizată discotecă în aer liber la Terasa Fery de la Barajul Vârșolț.

Evenimentele de duminică au început de la ora 10:45 cu slujba religioasă, iar de la ora 12:00 a avut loc depunerea de coroane la monumentul eroilor și discursuri din partea invitaților. A urmat festivitatea de premiere a celor patru cupluri care au împinit 50 de ani de căsătorie.

Pe parcursul zilei copii și părinții sau bucurat de plimbări cu trenulețul pe ruta Vârșolț – Recea.

Solistele de muzică populară Laura Valea și Silvana Pocol au încins publicul cu piese celebre

Programul artistic a început la ora 15.00, iar pe scenă au urcat mai multe ansambluri locale, din Zalău, Vârșolț, Nușfalău sau Crasna. Au încântat publicul solistele Laura Valea, Oana Silvana Pocol – fiice a comnei Vârșolț, iar Royal Tibi a susținut un concert de zile mari. La ora 20.20 a avut loc un spectaculos foc de artificii, după care tinerii s-au bucurat de discotecă în aer liber.

One thought on “VIDEO| Spectacol de zile mari la Zilele Comunei Vârșolț cu Laura Valea și Silvana Pocol

  1. Felicitari pentru Primaria si Consiliul Local Varsolt pentru organizarea unei noi editii a Zilelor Comunei! E adevarat ca Primaria si Consiliul Local Varsolt au facut eforturi mari si au pus bazele unei sarbatori de neuitat. Oaspetii au luat parte la programe sportive, au incins publicul cu muzica de folk si au admirat focuri de artificii. Sper sa mai vina astfel de evenimente in comuna Varsolt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *