VIDEO| Sute de copii și tineri prezenți la prima ediție a Cupei SCO Jibou, premiați de Vlad Pașcalău

Prima ediţie a Cupei SCO Jibou a adunat sute de copii și tineri iubitori ai sportului rege. În aceast weekend, în 12 – 13 august, clubul din Jibou este gazda unui turneu de fotbal, care se desfășoară la cinci categorii de vârstă: juniori C (2009 – 2010), juniori D (2011 – 2012), juniori E (2013 – 2014), juniori 2015 – 2016 şi juniori 2017 – 2018.

La startul competiţiei s-au prezentat peste 550 de copii de la peste 20 de cluburi din cinci judeţe: Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramures şi Cluj.

Din Sălaj participă echipe de la cluburile SCO Jibou, SCM Zalău, CS Viitorul Zalău, FK Crasna, Barcău Nuşfalău, ACS Şcoala de Fotbal “Liviu Feraru” şi CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei. Meciurile se joacă pe Stadionul “Rapid”, dar şi la terenul cu suprafaţă sintetică din incinta arenei.

Cupa SCO Jibou nu e doar un turneu de fotbal, ci şi o oportunitate fantastică pentru copii de a-şi etala abilităţile şi talentele într-un mediu competitiv, dar prietenos. Pe lângă jocuri, organizatorii oferă participanţilor şi alte activităţi distractive şi surprize pe tot parcursul turneului, astfel încât toţi cei prezenţi să se bucure de o experienţă memorabilă.

Toţi copiii vor avea intrare gratuită la Grădina Botanică şi fiecare copil şi fiecare echipă vor fi premiați de către viceprimarul Orașului Jibou, Vlad Pașcalău, fost jucător de fotbal în Ligile II, III și IV.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *