VIDEO| Tânăra din Zalău implicată în accidentul din Cluj se află în stare gravă la spital

Tânăra șoferiță din Zalău, Carina Lațcău – nepoata răposatului Cristian Lațcău, fostul director general de la „Doi şi-un sfert”, se află în stare gravă la spital în urma accidentului petrecut ieri noapte, 26 octombrie, când a intrat cu mașina într-un cap de pod la intrare în comuna Baciu, jud. Cluj, după care mașina s-a răsturnat pe plafon.  

Carina Lațcău se află internată la un spital din Cluj în stare gravă, ea fiind găsită în mașina avariată de către pompierii SMURD, în stare de inconștiență. Practic tânăra se afla într-o stare gravă din punct de vedere medical, la limita între viață și moarte.


Prietenii Carinei se roagă lui Dumnezeu pentru sănătatea ei

Mama fetei, Cristina Lațcău a postat un mesaj pe Facebook care a devenit viral. Sute de comentarii au venit de la prieteni și cunoscuți prin care oamenii și-au arătat compasiunea față de tânăra internată la spital și cer ajutorul divinității.

„Te iubesc dragostea mea. Te aștept acasă”, este mesajul mamei, Lațcău Cristina. 

Totodată prietenii și apropiații familiei au transmis mesaje de compasiune și speră ca tânăra Carina să își revină cât mai repede.

– „Totul va fi bine. Este o fată minunată. Dumnezeu o iubește, iar ție ca mamă putere să poți trece peste acest mare necaz”

– „Carina este un copil minunat și va lupta să revină alături de tine”

– „Dumnezeu are grijă de asta! Vă iubim și ne rugăm pentru Carina”

– „Dumnezeu va fi alături de tine fetiță frumoasă, iar nouă care te cunoaștem ne rămâne doar să ne rugăm pentru tine”


Accidentul a fost unul cumplit, așa cum relatează și medicii. Carina Lațcău a condus autoturismul, iar după impactul frontal cu capul de pod, mașina s-a răsturnat pe plafon.

”La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, care au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, în care se afla o femeie în stare de inconștiență”, a transmis ISU Cluj.

”Din primele cercetări reiese că în jurul orei 01.15, un autoturism condus înspre Cluj-Napoca de o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Zalău ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea acesteia, fiind transportată la spital”, au precizat și reprezentanții IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *