VIDEO: Un teribilist s-a filmat într-o maşină a Poliţiei şi a postat pe TikTok

Un tânăr din Ilfov a urcat la volanul unei autospeciale de Poliţie, într-o spălătorie din staţiunea Predeal. Tânărul a postat filmuleţul pe TikTok, iar Poliţia Braşov face acum cercetări.

Un tânăr cunoscut pentru videoclipurile pe care le postează pe reţelele sociale s-a filmat într-o maşină a Poliţiei. În imagini se poate vedea cum bărbatul din Ilfov are cheile maşinii şi se află într-o spălătorie auto situată într-un oraş de la munte. Pe contul său de TikTok, bărbatul apare în mai multe clipuri video în care numără bani, se distrează pe seama prietenilor săi sau încearcă să facă glume. În limbajul celor pasionaţi de asemenea postări, tânărul este numit „bombardier”.

Tânărul teribilist încerca să imite un poliţist care vine să le ceară unor tineri să dea muzica mai încet. În filmare, se poate vedea că acesta a pornit autospeciala de Poliţie şi s-a deplasat câţiva metri.

„Nu ştie nici Poliţia dacă maşina a fost împrumutată sau ce s-a întâmplat. Avem de-a face cu un teribilist şi Poliţia trebuie să vadă dacă a avut acceptul poliţistului în cauză, ceea ce ar fi un lucru foarte grav, dar nu m-ar mira. Ceea ce ar fi şi mai grav e că poliţistul nu poate să aibă grijă de autospecială şi poate să aibă în maşină, la un moment dat, probe, acte, documente secrete sau altceva. Dacă eu aş fi ministrul Bode, scurt şi cuprinzător: o lună de zile, toată Poliţia Română – patrulare pe jos, mai puţin intervenţiile la 112! Aşa nu se mai poate!”, a declarat, pentru Antena 3, Iulian Surugiu, lider de sindicat al poliţiştilor.

sursa: adevărul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *