VIDEO| Vlăduța Lupău a cântat imnul României alături de Julia Sanina, înainte de meciul CFR Cluj – Dinamo Kiev

Miercuri, 20 aprilie, înaintea meciului pentru pace dintre CFR Cluj – Dinamo Kiev de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, a avut loc un concert în cadrul căruia au performat Vlăduța Lupău, Adela Todoran, Dorofeeva, Kateryna Pavlenko, Julia Sanina și Ruslana.

Vlăduţa Lupău a fost invitată la meciul caritabil CFR Cluj – Dinamo Kiev, care a strâns bani pentru a fi donaţi refugiaţilor ucraineni. Artista a intrat pe gazonul stadionului din Gruia şi a cântat imnul României.

Artista a ieșit de pe stadion ținând-o de mână pe cântăreața ucraineancă Julia Sanina

A fost un meci precedat de un spectacol susţinut de Ruslana şi de alţi artişti ucraineni. Şi un moment emoţionant, în care Vlăduţa Lupău, vizibil însărcinată, şi Julia Sanina, o artistă foare îndrăgită în Ucraina, au cântat imnurile celor două ţări şi apoi au ieşit de pe stadion ţinându-se de mână. Ce prezenți au spus că a fost un moment „plin de emoție, ți se făcea pielea de găină” și, de asemenea, „s-au vărsat și lacrimi, era de așteptat”.

vladuta-lupa-ucraina-meci-cfr-cluj-dinamo-kiev-scaled-1536x1020.jpg

Vlăduța Lupău, soția lui Adrian Rus, fostul portar al CFR-ului, a recunoscut că au existat momente emoționante înaintea meciului, iar Julia Sanina a plâns. „Când am ieşit de pe teren am văzut lacrimi pe faţa ei. Mă gândesc că trăieşte categoric mult mai intens sentimentele. Probabil are pe cineva acolo şi ştie mai bine ce se întâmplă la ei”, a mai spus artista de 31 de ani.

vladuta lupau cu julia la concert.jpg

Vlăduța Lupău: „Să încercăm să fim mai buni, nu doar pentru ei, ci pentru toți semenii noștri”

Întrebată cum s-a simțit la concertul susținut pentru pace, în care ea a fost invitată pentru a cânta imnul național al României, cântăreața a susținut că a fost plină de emoții și că s-a simțit mândră de români văzând câte au făcut pentru ucraineni.

„Real vorbind, a fost frig, dar a fost foarte frumos. Cred că a fost pentru prima oară când cânt pe un stadion şi când văd atâţia suporteri, pentru că în seara asta au venit foarte mulţi la meciul CFR Cluj – Dinamo Kiev, îţi dă aşa o stare foarte faină. Ca la un spectacol cu mii de oameni”, a declarat artista.

„Să încercăm să fim mai buni. Nu acum, totdeauna… şi nu doar pentru ei (ucraineni), ci pentru toţi semenii noştri. Şi dacă am reuşit să ne adunăm într-un număr atât de mare, eu zic că România a făcut multe pentru fraţii noştri din Ucraina”, a adăugat Vlăduța Lupău, potrivit As.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *