VIDEO|Primul primar sălăjean care a plecat în Vama Sighet cu ajutoare pentru refugiații din Ucraina

Primarul Comunei Valcău de Jos ing. Roșan Ioan prezent la o delegație în județul Suceava, la întoarcerea spre casă s-a oprit la un supermarket, a scos bani din buzunar și a cumpărat un portbagaj de alimente pe care le-a transportat personal în Vama Sighet pentru refugiații ucrainieni.

Contactat de Ziarul Monitorul de Sălaj, primarul Roșan Ioan a declarat că ajutorul pe care l-a dat este o picătură într-un ocean și că este nevoie de implicarea tuturor sălăjenilor, care în funcție de posibilități să sprijine aceste acțiuni umanitare.

Totodată primarul Roșan Ioan anunță că a organizat ls Valcău colectarea de alimente și bunuri de strictă necesitate care vor fi depozitate la sediul primăriei, după care urmând să fie transportate în Vama Sighet pentru a fi distribuite refugiaților.

„Sunt în drum spre casă. Am întrat în Vama Sighet cu câteva alimente pentru refugiați. Aici e o adevărată tragedie, foarte multe mame cu copii și bătrâni, dar în același timp românii dau o lecție de solidaritate oferindu-le mâncare, haine și obiecte de strictă necesitate. Am rugămintea să ne solidarizăm și noi și să ajutăm fiecare cu ce poate”, transmite primarul Comunei Valcău de Jos, Ioan Roșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *