Vitezomanul care a distrus trei mașini în Dumbrava, amendat de Poliție

Un tânăr din comuna Românași, Ovidiu Popa, a fost protagonistul unui eveniment rutier care s-a petrecut azi în Zalău.

Vitezomanul Ovidiu aflat la volanul SUV Range Rover cu numărul de înmatriculare SJ 22 YZE a condus cu viteză excesivă pe strada Simion Bănuțiu, a acroșat alte două autoturisme, după care a intrat într-un container cu haine și un utilaj parcat pe marginea drumului.

Din cauza vitezei o roată de la Range Rover s-a desprins de la mașină.

La fața locului a intervinit un echipaj de la Poliția Rutieră care l-a condus pe șofer la sediul Poliție Municipiului Zalău pentru identificare și pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a desfășurat evenimentul rutier.

Polițiștii au procedat la testarea vitezomanului Ovidiu Popa, care la testul pentru alcool a fost negativ, iar în eveniment nu au fost înregistrate victime.

Totuși pentru grozăvia făcută, Ovidiu Popa a fost amendat de Poliție cu 1000 de lei, i-a fost reținut certificatul autoturismului, dar și plăcuțele de înmatriculare.

Ovidiu Popa este un tânăr care locuiește în comuna Românași și potrivit profilului de Facebook este pasionat de viteză și tot ce derivă de aici. Are în posesie mai multe motoare de viteză, dar și un Porsche Panamera.

One thought on “Vitezomanul care a distrus trei mașini în Dumbrava, amendat de Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *