Vizită în forță a premierul Cîțu în Sălaj cu primarul Clujului, Emil Boc, europarlamentarul Rareș Bogdan și deputatul Robert Sighiartău

Delegația care îl va însoții pe premierul Cîțu în vizita în județul Sălaj este una foarte puternică, iar pe lângă ministrul de Interne, Lucian Bode, vor mai fi prezenți primarul Clujului Emil Boc, europarlamentarul Rareș Bogdan și deputatul Robert Sighiartău.


Programul prim-ministrului Românieie, Florin Câțu, cuprinde o vizită la fabrica Michelin, de la ora 11.00, iar la ora 12.30 premierul și delegația guvernamentală se vor deplasa pe traseul tronsonului II al variantei ocolitoare a municipiului Zalău.

De la ora 13.00, în orașul Șimleu Silvaniei (Casa Orășenească de Cultură), va avea loc o ședință a Biroului Politic Județean al PNL Sălaj, iar de la ora 14.00, în apropierea Parcului Central din același oraș va avea loc lansarea candidatului PNL la Primăria Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr.

La ora 16.00 va avea loc o vizită la „Maratonul Vaccinării”, în parcarea Mallului Zalău Value Center, iar de la ora 16.30, în Sala Porolissum a Consiliului Județean Sălaj, va avea loc o conferință de presă.

Alături de premierul Florin Cîțu vor participa și Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne și președinte al PNL Sălaj, Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, europarlamentarul Rareș Bogdan (primvicepreședinte PNL), Robert Sighiartău (secretar general al PNL), Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dari Toma, Prefectul Județului Sălaj.

One thought on “Vizită în forță a premierul Cîțu în Sălaj cu primarul Clujului, Emil Boc, europarlamentarul Rareș Bogdan și deputatul Robert Sighiartău

  1. Mascariciul mitoman Rares si neica nimeni Sighiartau…vai de tara asta… Sa zica mersi daca nu i vor huidui zalauanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *